15-08-07

IS ANN VAN ELSEN ZIEK ?

Je kunt er niet omheen kijken : Ann Van Elsen is Ann Van Elsen niet meer. Ze is fel vermagerd en heeft een doffe blik in de ogen. Ze ziet er moe en afgepeigerd uit.

Vooral de foto's van de photoshoot voor de badpakkenspecial van P-Magazine laten een Ann Van Elsen zien, die eigenlijk nog een schim is van de vroegere Ann Van Elsen.

Wat is er eigenlijk aan de hand ? Niemand weet het, of toch ... In de wandelgangen van de showbizz wordt gefluisterd. Ann zou lijden onder de media-aandacht, die de rechtszaak tussen haar twee vroegere vriendjes Tim De Pril en Olivier Deschacht publiekelijk uitvechten. Anderen beweren dat Ann aan een soort boulemie lijdt, die haar uitput.

De ergste roddels, die zijn opgevangen zijn dat Ann aan zichzelf twijfelt. Ze weet geen blijf meer met haar echte geaardheid. Vooral haar escapades met Tanja Dexters en haar affectie voor Tanja, die Ann onder invloed van drank zelfs niet meer kan wegsteken, zouden aanleiding zijn voor een innerlijke verscheurdheid.

Een laatste roddel is misschien nog het meest voor de hand liggend : een filmpje dat vermoedelijk per ongelijk geplaatst werd op de site van AArtiestenbureau Peleman laat Ann zien in een weinig comfortabele positie en laat een "blote" Ann zien in een kort fragment. Het filmpje wordt hier (link) enorm gedownload.

Enfin, in elk geval zal de toekomst uitwijzen wat er aan de hand is en is er wellicht een eenvoudige verklaring, want roddels blijven roddels.

001

11:31 Gepost door Annefan in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: flash |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.